De døde dukkers hævn

Hvordan stopper man tre mobbere, der er større end en selv og helt unden hæmninger? Man skræmmer livet af dem!
 
Victor og Mary er konkurrencesvømmere og fans af Frankenstein. En stormfuld halloweenaften vækker de en flok genoplivningsdukker til live. Så lokker de kobberne over i svømmehallen og pudser dukkerne på dem. men snart vender de døde dukker sig mod deres skabere.
 
"De døde dukkers hævn" er en sjov og anderledes gyser af forfatteren bag B.I.T.Z., Freakshow og Superskurkeskolen. 

Inspirationen kom, da forfatteren gik forbi en stand med yderst livagtige genoplivningsdukker på en skolemesse og tænkte: "Hvad nu hvis ..."

Omtale

"Historien er fuld af action, humor og lidt kærlighed, og slutningen er meget dramatisk. Jeg er sikker på, at målgruppen vil sidde med tilbageholdt åndedræt, når det endelige opgør udspiller sig i svømmehallen. Jeg blev i hvert fald helt grebet af stemningen."

"Endelig er jeg også nødt til at rose Lasse Bekker Weinreichs sort/hvide illustrationer, som meget stemningsfuldt indleder hvert kapitel. De rammer præcis den rette atmosfære af hygge kontra uhygge, og jeg ville elske at have dem i plakatstørrelse."
Ulla Pagh Andersen, bibliotekar, gyserekspert og blogger
Læs hele anmeldelsen på gyseren.dk
 
Lasse Bekker Weinreich står bag de stemningsfulde sort/hvide illustrationer.
 
 
 
 
 
Forlaget Løse Ænder - Hedebygade 3, 5. - 1754 København V - CVR 32 13 75 04 - Tlf.: 30227597 - Seneste opdatering 4. marts 2018